تازه های تجهیزات ورزشیورزش گفتار

Slant Board یا stretch board

 

یک دستگاه با سطح مسطح است که از چوب با دوام یا مواد پلاستیکی سبک ساخته شده است و برای حفظ شکل کامل عضلات و تاندون ها استفاده می شود. با ایستادن به حالت مایل یا شیبدار روی این تخته ، عملکرد عضلات خود را برای ورزش بهبود می بخشید و موارد آسیب را کاهش می دهید. این وسیله برای بهبود آسیب دیدگیهای ناشی از تمرین در ناحیه عضلات پشت پا و تاندون آشیل بسیار مفید است و باعث تسکین درد می شود.

از مزیت های این دستگاه این است که شیب سطح با توجه به توانایی فرد قابل تنظیم است. افراد مبتدی و افراد ی که عضله ساق پای انها سفت  و دارای انعطاف پذیری کم است در ابتدا از شیب کم استفاده کنند ولی ورزشکاران و افراد دارای انعطاف پذیری خوب در عضلات ساق پا می توانند از شیب های بیشتر استفاده کنند.

شیب های متفاوت استرچ بورد

عضلات ساق پا یا Calves از دو عضله اصلی تشکیل شده اند: gastrocnemius – عضله بزرگتر – و soleus. soleus توسط gastrocnemius پوشانده می شود. از این دو عضله برای حرکت مچ پا ، به خصوص خم شدن کف پا ، بالا بردن پاشنه در جهت زانو استفاده می شود. برای هدف قرار دادن gastrocnemius ، از کشش زانوی صاف روی صفحه مورب استفاده کنید. برای سولئوس ، کشش زانوی خمیده بر روی صفحه مورب ، عضله را مورد هدف قرار می دهد.

تاثیر استرچ بورد بر عضلات

مزایای slant board یا stretch board چیست؟

stretch board نه تنها برای دردها و جراحات مربوط به پا بلکه برای گردش خون نیز مناسب است و باعث تسکین کمر درد می شود. برخی مزایای این دستگاه در زیر امده است:

عضله پشت پا یا calf muscle نقش زیادی در فعالیت ها و حرکات روزمره ما مانند دویدن ، راه رفتن ، پریدن و ایستادن دارد. از این رو ، کشش این عضلات باعث افزایش انعطاف پذیری و کارایی این عضلات می شود. این موضوع کمک می کند تا از التهاب که اغلب همراه با درد است جلوگیری شود.

باعث کشش در عضلات ساق پا، کف پا ، تاندون آشیل و عضلات همسترینگ و افزایش انعطاف پذیری در این عضلات می شود.

این وسیله برای ریکاوری از ورزش و کاهش درد و استرس در عضلات استفاده می شود.

انجام تمرینات ورزشی با این دستگاه خطر آسیب دیدگی ناشی از ورزش را در عضلات نام برده کاهش می دهد.

تخته شیب به گردش خون در پا کمک می کند تا از تورم جلوگیری کند.

به تسکین درد ورم مفاصل کف پا کمک می کند

l

نمونه تمرینات کششی با استرچ بورد
منابع:
Yasuhide Nakayama.Published online 2016 Aug 31. doi: ۱۰٫۱۵۸۹/jpts.28.2353

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا